Hvis man holder af at juice, så er ananas en frugt, man bestemt ikke må undgå. Brug den også i salaten, brug den som dessert -eller juice den.

 

 Her er 8 gode grunde til at bruge ananas i din mad.

1. Ananas hjælper med at bekæmpe forkølelse.
Forskere har fundet ud af, at den rå ekstrakt fra ananas har evnen til at mindske slim fem gange hurtigere end almindelig hostesaft. Bromelain i ananassen er grunden dertil. 

2. Ananas er fuld af næringsstoffer.
Ananas er fyldt med vitaminer og mineraler, herunder vitamin A, vitamin C, mangan, calcium, kalium og fiber. En kop ananas indeholder 131% af den daglige anbefalede værdi af vitamin C og ca. 7-9% af dine daglige B1 og B6 krav.

3. Ananas kan mindske smerter og betændelse ved gigt.
Ananas menes i høj grad at lindre smerter af gigt.

4. Ananas hjælpe med at forbedre fordøjelsen af proteiner og reducere usunde bakterier. 

Bromelinen i ananas menes at hjælpe til en bedre fordøjelse.

5. Både frisk ananassaft og bromelin kan hjælpe sårheling.

6. Ananas er super anti-inflammatorisk.

Bromelin kan inkluderes for at reducere mange typer af inflammatoriske sundhedsmæssige forhold. Bromelin kan hjælpe ved bronkitis, bihulebetændelse, kirurgisk traume og sårheling mm.

7. Ananas hjælper med til at dine knogler forbliver stærke.

Ananas kan hjælpe med at opretholde stærke og sunde knogler! En kop ananas indeholder ca. 76% af den daglige anbefalede værdi af mineralet mangan, som er afgørende i at udvikle stærke knogler og bindevæv.

8. Ananas indeholder anti-cancer egenskaber.

En undersøgelse i 2013 i Sydney viste, at bromelin har potentiale til at fungere som et kræfthæmmende middel, især i kombination med kemoterapi til at undertrykke væksten af cancerceller.

(oplysninger stammer fra denne artikel: http://www.rebootwithjoe.com/health-benefits-of-pineapple/)

Bottom line: Spis, juice og blend den ananas!