Vejret er blevet lunere, så vi er begyndt at søge mere udenfor. Et par havestole og et lille bord er kommet frem, og står i et hjørne, hvor der er læ. Og de første planter er blevet placeret på bordet, så det er lidt hyggeligt i den blege sol.

diy, gør det selv, byg din egen rede, påskedekorationDet snart er påske, og jeg kan godt bruge en stor og rustik rede, der kan pyntes op til påsken. Der er bare en vigtig detalje – jeg er ikke handykvinde, så jeg skal bruge en handymand.
Valget falder på min søde mand, som jeg bestikker med nybagt kage. Et godt trix, der kan anbefales!
Derefter går turen rundt i haven efter de rigtige grene, i den rigtige tykkelse. Og et hurtigt smut forbi brændeskuret, hvor der også er noget brugbart.

 

Du skal også bruge:

  • 1 boremaskine med et lille bor. Det er nemmere at få sømmene i, når der er boret hul først.
  • 1 sav
  • Søm – tjek at de er lange nok
  • 1 hammer
Til dekoration er der brugt hø, mos og nogle stenæg. Men reden vil også være sød med blomster.

diy, gør det selv, byg din egen rede, påskedekorationEn sav klarer den rette længde på grenene.

 

diy, gør det selv, byg din egen rede, påskedekorationGrenene bliver først bygget op, så der er en fornemmelse af, hvordan reden gerne skal ende med at se ud.
diy, gør det selv, byg din egen rede, påskedekorationGren for gren bliver der boret hul i dem, og derefter bliver de hamret sammen. Og lidt efter lidt – gren for gren – tager reden facon.

 

 diy, gør det selv, byg din egen rede, påskedekorationDen færdige rede. Så er det tid til at pynte den.
 Jeg har valgt at lægge birkeris i bunden. Nogle grene stikker ud i bunden. Det giver et mere autentisk look. Derefter er kanten foret med hø, og til sidst en pude af mos. Æggene fuldender min rede.
diy, gør det selv, byg din egen rede, påskedekoration
NU ER JEG KLAR TIL PÅSKEN.

GOD FORNØJELSE