Det kan godt føles lidt tomt, når både jul og påske er forbi. Nu har vi lige vænnet os til at pynte op. Jamen, hvorfor ikke fortsætte, og byde foråret velkommen.

Foråret kan være lidt lunefuld på vore breddegrader. Bedst som vi tror, at nu er foråret kommet, så begynder det at sne, og der er frostgrader om natten. Ikke lige det vejr vi gerne vil have i april!
Brocanteliv har fundet nogle skønne ideer, der måske kan muntre lidt op på en regnvejrsdag i april.

forårsdekorationer, brocantedekoration, blomsterdekorationerforårsdekorationer, brocantedekoration, blomsterdekorationerByd venner, familie og gæster velkommen med en sjov dørdekoration.

 

 

 

 

 

 

 

Her i redaktionen er vi enige om, at der også skal pyntes op ude. På terrasser og på diverse haveborde og bænke rundt i haven. Det skal være en oplevelse at komme i haven og på terrassen hver dag. Her er nogle tips, som du måske også kan bruge.

forårsdekorationer, brocantedekoration, blomsterdekorationer   forårsdekorationer, brocantedekoration, blomsterdekorationer

Vi er mange, der har pyntet de gamle fuglebure op. Og os med kat, ser det lidt som et must at sætte de tændte stearinlys i bure, så kattene ikke får brændt snuden. Men har man ikke kat, så er det helt fantastisk med tulipaner i stedet.

Har man mindre børn, eller børnebørn, så får man ofte en lille buket forærende. Så er det med at finde de små vaser frem, og få buketterne i vand. Det ser hyggeligt ud med forskellige vaser, gerne i forskellige farver og faconer. En dejlig velkomst til foråret.

 

forårsdekorationer, brocantedekoration, blomsterdekorationerHELDIGVIS regner det ikke hele tiden. Så hvorfor ikke ‘låne’ støvlerne, når de ikke bliver brugt, og pynt dem op med planter og blomster. Så ser man jo også hurtigt, om de er vandtætte til næste regnvejrsdag!

PS… Hvis du ikke må låne børnenes støvler, eller dine støvler ikke er tætte, så er det ofte muligt at finde et par gamle gummistøvler i en genbrugsbutik i stedet.

 

 

 

 

 

 

Foråret er også tiden for mange skønne fester. Men ikke alle er lige kreative i blomsterdekorationer ( mig selv inklusiv) Så… her er lidt tips til sjove og nemme opdækninger.

forårsdekorationer, brocantedekoration, blomsterdekorationer forårsdekorationer, brocantedekoration, blomsterdekorationer forårsdekorationer, brocantedekoration, blomsterdekorationer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tag en kop og sæt evt. lidt karse i. Navnet på gæsten skrives på et lille kort, der sættes fast i karsen.

Ved hver kuvert kan man på glasset med en elastik sætte en lille blomst, evt. også et lille billede/kort med gæstens navn. Sødt og enkelt.

Plant små blomster i æggeskaller, og lad dem stå i en tom æggebakke. Æggebakken kan evt. males i en anden farve, hvis det skal bruges fx. til barnedåb. Man kan også sætte æggeskallerne på gardinringe (hvis de er i træ, så kan de males), og stille dem ved hver kuvert.

Og et spiseligt bordkort, mon ikke det vil friste de fleste.forårsdekorationer, brocantedekoration, blomsterdekorationer

 

 

 

 

 

 


Til sidst vil vi bare ønske alle et dejligt forår.

Du kan læse mere om sjove ideer til foråret på www.midwestliving.com, hvor vi har lånt billeder og ideer fra.

forårsdekorationer, brocantedekoration, blomsterdekorationer