hjem, brocantehjem, brocanteliv, online magasin,

DET VIGTIGSTE STED I VORES LIV

hjem, brocantehjem, brocanteliv, online magasin,Den sætning har jeg ofte brugt – ja og hørt. Der er nu heller ikke noget bedre end at komme hjem efter en lang arbejdsdag, en ferie, en aften ude eller….. Bare få skoene af, hælde et glas vin op og mærke den gode, trygge og vante følelse af ro. Nogen gange kan det føles som om, at hjemmet giver én en velfortjent “velkommen-hjem-krammer.” Sådan har jeg det ihvertfald i vores hjem.

Hjemmet har en stor betydning for os, fordi hjemmet er rammen omkring mange eksistentielle begivenheder i vores livsbane: Her former vi vores børn og børnebørn, fejrer traditioner og mærkedage, inviterer gæster ind, samles med familie og venner, laver mad og trækker os tilbage og lader op. Og langt de fleste af menneskets første minder skabes netop i hjemmet igennem særlige lyde, dufte og stemninger.

Danskerne er et af de folkefærd, der værner mest om deres bolig. Hjemmet har stor betydning for vores identitet og er for mange forudsætningen for et godt liv, samtidig med at vi tilbringer mere og mere tid i vore hjem.

 

Under HJEM, KÆRE HJEM vil der løbende være inspirerende artikler om

Indretning med brocante

Bag om Frøken Anker butikken

Vores indkøbsture på europæiske markeder

Den pastelfarvede amerikanske brocantestil (romantic prarie style)

Udeliv – vores haveliv