Vi skal til bryllup! ❤

Det er altid dejligt at blive inviteret til bryllup. Når dato, sted, tøj og andre praktiske ting er på plads, så er det næste gaven… ofte vælger vi at give penge, da det i vores familie ofte er unge par, der er ved at bygge et hjem op.

Det er selvfølgelig nemt at lægge pengene i en kuvert med et fint kort. Lidt upersonligt, efter min mening. For det halve af gaven er at gøre gaven p e r s o n l i g… synes jeg.

brocantebryllup, bryllup, bryllupsgave, bryllupsidé

Dette par holder meget af gamle glas bonbonnierer. Så vi fandt en smuk gammel bonbonniere på en af vore rejser.

Pengene er lavet som små ruller, med blondebånd omkring. Derefter er de lagt i bonbonnieren.brocantebryllup, bryllup, bryllupsgave, bryllupsidé

Det hele står på en bund, der er lavet af pap fra en papkasse. Bunden er pakket ind i en side med gamle noder, og et blondebånd er bundet omkring.

brocantebryllup, bryllup, bryllupsgave, bryllupsidéKortet er lavet i lidt kraftig karton. Et billede er fundet på nettet. Det er blevet sat ind i et program, hvor der også kan skrives i. Det hele er printet ud og skåret til.

Bonbonnieren, med pengerullerne, bliver sat på bunden. Kortet placeres som baggrund for bonbonnieren.

Brudgommen er meget glad for chokolade, så nogle stykker i udvalgte farver er lagt med i pakken.

Det hele pakkes ind i cellofan, og nogle forskellige blondebånd bindes i toppen. Et par små blomster i afstemte farver er blevet bundet ind mellem båndene sammen i toppen.

HAV EN DEJLIG DAG ❤

 

brocantebryllup, bryllup, bryllupsgave, bryllupsidé brocantebryllup, bryllup, bryllupsgave, bryllupsidé brocantebryllup, bryllup, bryllupsgave, bryllupsidé