Du tror måske, fordi man har en ’brocante’ butik, så ved man alt om brocante og vintage…

Det startede med et gammelt servanteskab i mit teenageværelse. Min mor havde en rest blå maling, og så var det fint.

Så mødte jeg min 1. mand, og skabet blev afsyret. Sådan står det endnu, for jeg har det skam stadigt efter mere end 35 år. Siden er der kommet mange andre gamle og udsøgte ting til. Nogle mener for mange ting!

HMMM… det er smag og behag, for det er det, der skaber et personligt hjem. Ikke mængden, måske, men det, du udvælger, som du kan lide, som siger lidt om dig, og som du ønsker at fortælle dine omgivelser, at dette er dig.

Mit liv er fyldt med brocante i dag. Forår, sommer, efterår, vinter. Døgnet rundt. Når først det er kommet ind under huden, så lever man med det. Som en god og kærlig partner.