I weekenden har vi ofte travlt. Derfor er det tit de nemme løsninger, vi vælger at lave til aftensmaden.

Nachos med kylling og tomatsalsa har jeg fået på en café engang. Og det er et hit – og så tager det kun ca. 15 minutter at lave.

 

Du skal bruge (rækker til 2 meget sultne eller 3-4 personer)

  • 1 pose nachoschips
  • 1 pose cheddarost
  • ca. 300-400 g stegt kylling i strimler. Vi har købt en stor pakke med stegt kylling i strimler.
  • 5 tomater
  • 2 fed hvidløg
  • syltede jalapeños
  • salatmayonnaise
  • evt. chiliflager

Tænd ovnen på 200 grader

Hæld kyllingestrimler i et ildfast fad, og læg et stykke sølvpapir over. Sæt fadet i ovnen, og lad kyllingen blive lunet igennem. Sølvpapiret er så kyllingen ikke bliver tør.

nachos, nachos med kylling og tomatsalsa, weekendmad, nem mad, hurtig madImens hakkes tomater og hvidløg sammen til salsa. Vi krydrer med lidt chiliflager. Det er en smagssag, om man vil have chili i.

Så tages fadet med kyllingen ud af ovnen, og der hældes nachoschips ovenpå de varme kyllingestrimler. Osten drysses ovenpå chipsene, og det hele sættes i ovnen indtil osten er smeltet.

 

 

 

 

 

 

Server straks sammen med salsa, salatmayonnaise og jalapeños.

GOD APPETIT

nachos, nachos med kylling og tomatsalsa, weekendmad, nem mad, hurtig mad