Onion rings historie

De nøjagtige oprindelse af onion rings er ukendt, men i 1933 var opskriften på dybstegte løgringe, der var dyppet i mælk og derefter vendt i mel, med i en Crisco annonce i The New York Times Magazine, men Kirbys Pig Stand restaurantkæden, der blev grundlagt i Texas i begyndelsen af 1920’erne, hævder at være ophavsmand til onion rings.

Onion rings blev en fast del af menuen i 1960’erne hos fastfoodrestaurant kæden A&W.

Idag findes de ofte som snacks – appetizers, tilbehør og i burgere.

onion rings, opskrift, onion rings opskrift

Onion rings opskrift

  • 3 løg
  • 1 dl hvedemel
  • 1 æg
  • 1 dl rasp
  • olie til stegning

Onion rings fremgangsmåde

Skær løgene i ringe og kom i en skål med iskoldt vand. Lad stå i køleskabet i 15 minutter.

Afdryp løgringene og vend i hvedemel. Vend ringene i et pisket æg og derefter rasp.

Steg sprøde i olie på en teflonpande.

Tag op og afdryp på sugendepapir, før de serveres.