Vi fik en mail fra Vlada og hendes mor, Elena.

gammelt legetøj, vintage legetøj, gamle bamser, brocanteliv, fransk indretningVlada skriver:

Vi opdagede en verden af ​​bamser for 5 år siden. Min mor var den første til at vælge den vej og  det tog ikke lang tid før jeg fulgte med. På den måde startede vores lille familie shop “Dulcineabears“.

gammelt legetøj, vintage legetøj, gamle bamser, brocanteliv, fransk indretning

 

 

 

 

Min mor er en professionel syerske, så alle mine dukker havde de smukkeste kjoler i verden i min barndom. Jeg blev interesseret i mors symaskine meget tidligt, selv om det var forbudt. Mange timer er blevet tilbragt med en nål i min hånd.

 

 


 

gammelt legetøj, vintage legetøj, gamle bamser, brocanteliv, fransk indretning

gammelt legetøj, vintage legetøj, gamle bamser, brocanteliv, fransk indretningVi kan godt lide de mest klassiske bjørne i vintage stil, lavet af vintage plys, mohair, viskose og fyldt med savsmuld.

 

Alle vore bamser er håndlavede og unikke.

 

Vi elsker loppemarkeder og vintage stil, og vi forsøger at bruge gamle stoffer, knapper, brocher og kniplinger i vores arbejde.

 

gammelt legetøj, vintage legetøj, gamle bamser, brocanteliv, fransk indretningMin mor er meget nøjagtig og grundig, hvilket gør, at hun tager lang tid om at sy en bjørn. Hun er opmærksom på hver søm, hver sting.

gammelt legetøj, vintage legetøj, gamle bamser, brocanteliv, fransk indretning

 

 

 

 

Men min mor har været en god og en hård læremester.

gammelt legetøj, vintage legetøj, gamle bamser, brocanteliv, fransk indretning

 

gammelt legetøj, vintage legetøj, gamle bamser, brocanteliv, fransk indretningDer er dog noget, jeg kan gøre, og min mor ikke kan.

Når jeg er træt af bjørne, nøjagtighed og grundighed, så tager jeg et stykke stof og gør alt, hvad jeg ønsker. Jeg ignorerer regler og syningens teknologi. Min fantasi får bare fri udfoldelse, som en kunstner på et lærred.

 

 


gammelt legetøj, vintage legetøj, gamle bamser, brocanteliv, fransk indretning

Vi skaber ikke mange bjørne.

Derfor er det ikke så stort et problem at finde nye familier til dem. Vi deltager i udstillinger, primært i Rusland, og bruge sociale netværk og profil sites på internettet.

Dulcineabears, med kærlighed.

 

For nylig åbnede Dulcineabears en butik på Etsy hvor du kan se nogle af deres smukke bamser

Du kan også følge Dulcineabears på Instagram